full
color
#666666
http://freakmediagroup.com/wp-content/themes/zap-installable/
http://freakmediagroup.com/
#10b9b9
style2
0876 98 76 33
bul. Vitosha 118 , Sofia
срещу НДК

Сео Оптимизация

 

За да попаднете на този материал значи или тотално сте се заблудили или ви трябва оптимизация за търсачки, за да оптимизирате сайта си. Ако сте от първите, може би ще ви е интересно все пак да разберете какво е това чудо „оптимизация на сайт за търсачки”, а ако сте от вторите – попаднали сте на точното за вашите нужди място.

И така, целта на тази статия е да повдигнем малко завесата по въпроса както всъщност представлява SEO ( Search engine optimization) и по – специално как ние го прилагаме в действие.

Да започнем с това, че оптимизацията на сайт за търсачки в България се прилага от няколко години и е насочена най – вече към постигане на високи резултати при търсене в Гугъл. (За сега е така, но ние се надяваме в скоро време и страната ни да има своя търсачка).

 

Сега на въпроса какво всъщност е това СЕО?

 

 

Едно от най – популярните определения срещани в интернет за предлаганата от специалистите услуга SEO ( Search engine optimization) е „съвкупност от действия или промени ( вътрешни и външни ), които да спомогнат на даден уеб сайт да достигне по – предни позиции в търсещите машини.

Вътрешните действия, които се извършват по сайта са козметични и незабележими, тъй като пред търсачките сайта трябва да изглежда по начин без външна ( изкуствена ) намеса или казано по друг начин сайта трябва да изглежда напълно естествен. Затова е от изключително голяма важност вътрешната оптимизация да се извършва плавно, бавно и с много усет и старание. Разбира се този процес изисква време, но пък крайните резултати си струват търпението.

Външните промени не изискват промени по сайта, но пък те са важни за по – доброто позициониране, тъй като от тях зависи броя на линковете към сайта.

Началото на процеса оптимизация на сайт за търсачки, от който до голяма степен зависи добрият краен резултат, а и дадените средства е подбора на правилните ключови думи, за които искате да постигнете по – добра позиция в търсещите машини. Ако се състезавате в ниша, която е слабо конкурентна тогава нямате проблем, ще ви стигнат седмица две, за да постигнете високи резултати в търсачките. Ако обаче конкурентната ви ниша е много силна тогава ще са ви нужни месеци усилена работа, да се доберете до първите страници на търсачките.

Основните стъпки по оптимизация на сайт за търсачки са няколко и сега ще ви ги представим и ще разясним начините, по които ние сме справяме.

Първата основна стъпка по оптимизация на сайт е както споменахме малко по – горе в материала е вътрешната оптимизация. Критериите, по които търсещите машини определят кой сайт да позиционират по  -напред са много и различни, но като цяло може да се каже, че най – важният от тях е уникалното и качествено съдържание на уеб сайта. Затова при вътрешната оптимизация ние се стремим да попълним съдържанието на сайта с уникални, четими текстове с правилно поставени ключови думи в тях.

Външната оптимизация е следващият етап, който никак не е за подценяване. Тук целта на задачата е да се изгради стабилна структура от връзки ( линкове ) към сайта ви. Директории и каталози можете да откриете много, но само някой от тях са наистина изпитани и качествени и ще допринесат за изкачването на сайта ви по – напред в търсачките. Ние сме предвидили всеки свой ход и сме подбрани само качествени и проверени директории и каталози, които ще ви донесат положителен резултат.

Последната, но не и последна по значение стъпка по оптимизация на сайт за търсачки е допълнителната външна оптимизация, която включва събиране на качествени линкове ( връзки ) към вашия сайт. Ние сме посветили голяма част от времето и усилията си да съберем един доста голям ресурс от линкове, които да подпомогнат сайта ви да бъде предпочетен и оценен като качествен от търсачките.

 

 

Ориентировъчна ценова листа за някой от предлаганите от нас услуги:

 

Крайна цена можем да ви дадем едва след цялостен анализ и одит на сайта ви, като вземем под внимание и вашите конкретни желания и изисквания за място в търсачките и нужните ви ключови думи за оптимизиране. Все пак за ориентация ще дадем примерни цени за всяка от различните стъпки по оптимизация на сайт за търсачки.

Вътрешна оптимизация – цените варират от 250 до 1200 лв в зависимост от сложността, структурата и броя страници на сайта.

Базова външна оптимизация – тук заплащането е еднократно и цената е фиксирана на 250 лв.

Допълнителна външна оптимизация – тук цените варират от 100 до 2500 лв и услугата се предлага под формата на месечен абонамент. В зависимост от това кои ключови думи се оптимизират и в каква конкурентна ниша е сайта варират и цените на услугата.

 

Ако сме ви били полезни и искате да се свържете с нас, през формата за контакти: връзка с нас