full
color
#666666
http://freakmediagroup.com/wp-content/themes/zap-installable/
http://freakmediagroup.com/
#10b9b9
style2
0876 98 76 33
bul. Vitosha 118 , Sofia
срещу НДК

Изработка на сайт

Дошло е времето, когато ви се налага да покажете бизнеса си на света или пък просто искате да изразите себе си по някакъв начин и искате повече хора да се запознаят с вашите мисли, но не сте наясно към коя фирма предлагаща изработка на сайт да се обърнете, за да се сдобиете с ваш собствен сайт или блог?

Причините да ви е необходима изработка на сайт или блог могат да са много и различни, но в тази публикация ние ще се опитаме да дадем отговори на някой от по – основните въпроси свързани с изработката на сайт.

Едно от най – важните неща не само при изработката на сайт, но във всяка друга житейска сфера разбира се е бюджета, който можете да отделите за изграждането на ваш, собствен сайт. Това условие е много важно, затова премислете добре за какво ви е нужен сайта, какво искате да постигнете с него и си определете бюджет, към който да се придържате.

След като сте определили бюджета си е необходимо да помислите и да решите какъв тип сайт ви трябва. Най- общо казано сайтовете се делят на статични и динамични.

Статичните сайтове са предимно информативни и предоставят информация за фирми, компании и т. н. При статичните сайтове не се очаква обратна връзка с потребителите и в този тип сайтове информацията почти не се променя. Ако ви не нужен сайт само да представите бизнеса си на света, то тогава статичния сайт би ви свършил добра работа.

Ако обаче вие търсите връзка с потребителите си, разширявате бизнеса си или сте ориентирани към онлайн търговията, то тогава ви е необходими динамичен сайт. Такъв тип сайтове са онлайн магазини, портали, форуми, с една дума всички сайтове, които са ориентирани към потребителите.

През последните години за изработка на малки сайтове се препоръчва използването на малки CMS (системи за контрол на съдържанието) системи, която е удобна за навигация и лесна за изработка и поддръжка на малки сайтове. Освен това системата е лесна за оптимизация и дава много добри резултати при търсене в Google. Това е тънкия вариант, който ще ви свърши добра работа, ако искате малък сайт.

Ако обаче имате нужда от  динамичен сайт, тогава нещата са малко по сложни. Разбира и тук има варианти и различни възможности като се започне от готови платформи до изграждане на съвсем нови динамични и иновативни сайтове.

Тъй като възможностите за изработка на сайт са много, това оказва и влияние на крайната цена, която се определя както от вида на сайта ( статичен или динамичен ), така и от големината, броя на страниците и специалните изисквания на клиентите.

Разбира се, добре е да имате предвид, че за да се хареса сайта ви не само на вас и на потребителите ви той трябва да се хареса и на Google и затова в изработка на сайт ние сме включили и първоначална вътрешна оптимизация.

 

Ако нашите предложения са ви харесали изпратете запитване до нас през формата за контакти като уточните какво е важно за вас да го има в сайта, желаете ли оптимизация и за какви позиции се борите и имате ли хостинг и домейн.